JEDAN JEDINI: Novak jedinstven i u završnici Dejvis kupa!

Iako je u noći između nedelje i ponedeljka po našem vremenu Novak Đoković trijumfovao na US openu, pobedom u finalu nad Danilom Medvedevim, već se danas našao na treningu reprezentacije u Valensiji, gde će nastupiti u prvoj fazi završnog turnira Dejvis kupa.

U međuvremenu je stigao i da se nađe na balkonu ispred Skupštine Srbije i proslavi uspeh zajedno sa košarkašima i basketašima, koji su takođe u istom vremenskom intervalu obradovali naciju velikim uspesima.

Koliko je naš as neumoran svedoči i činjenica da je na završnom turniru Dejvis kupa jedini teniser iz TOP 10 sa ATP liste, kada se uzmu u obzir sve grupe, a ne samo ona koja se organizuje u Valensiji.

Značaj pojave najboljeg na svetu istakao je i Felisijano Lopez, direktor takmičenja u Valensiji, kao i kasnije same završnice u Malagi.

Osvojio je 24. gren slem titulu i došao odmah da igra za svoju reprezentaciju. Tako se poštuje ovo takmičenje, Novak je najbolji primer. Veoma smo zahvalni što je došao, ali važno je i što će ljudi videti šta Dejvis kup znači za igrače i za svet tenisa. To što je neko kao Novak došao, govori mnogo o tome kako drži reč, ali i ističe da ovo takmičenje izaziva neverovatne emocije koje i on želi ponovo da doživi, oduševljen je Lopez.

Đoković bi trebalo da zaigra u sledećem duelu protiv Španije, kao i protiv Čeha u poslednjem kolu u grupi, dok su na startu njegovi saigrači slavili protiv Južne Koreje maksimalnim rezultatom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE