SKORO SU KOMPLETNI: Zvezda počinje odbranu titule u Nemačkoj, Hanga imao poruku (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet sutra i prekosutra igraju drugi međunarodni turnir u predsezoni.

Crveno-beli će učestvovati na Magenta kupu u Minhenu koji su prošle godine osvojili. Rival u polufinalu im je ekipa Albe od 17 časova u subotu. Potom igraju domaćin Bajern i Virtus od 20 sati.

Prvotimac crveno-belih Adam Hanga, izrazio je svoja očekivanja od tog takmičenja:

Očekuje nas drugi turnir, u fazi smo kada se pripremamo kao tim, sastavljamo sve delove slagalice. Još uvek nam nedostaju neki igrači, ali ovaj turnir će zaista biti vrlo važan za nas jer ćemo sada kompletniji igrati zajedno kao tim sa, da kažemo gotovo svim igračima. Očekuju nas utakmice sa evrligaškim timovima. Očekivanja su jednostavna, da napredujemo, da budemo bolji iz utakmice u utakmicu. Ostalo je još nekoliko nedelja do početka sezone, radimo zaista naporno, ali uživamo u tome, upoznajemo se kao grupa i saigrači. Prvi meč na turniru je protiv ALBE, ali smatram da će nam ovaj turnir biti izuzetno koristan za budućnost jer ponavljam, na prvom mestu je da napredujemo kao ekipa i da se uigramo, rekao je on.

U nedelju se od 15 sati igra utakmica za treće mesto. Finale je na program od 18 časova. Zvezdu pred početak sezone očekuje i turnir u Nikoziji, a prvi rival biće Makabi.

Ekipi se još uvek nisu pridružili srebrni sa SP Dejan Davidovac i Majk Tobi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZ NESTVARAN DABL DABL JOKIĆA: Marej u drami odveo Denver na Minesotu! (VIDEO)

Košarkaši Denvera plasirali su se u polufinale zapadne konferencije NBA lige. Sinoć su u veoma napetoj utakmici pobedili LA Lejkerse...

POVEZANE OBJAVE