UZAVREO DUEL NA BRDU: Dva penala, neverovatan promašaj, poraz Zvezde pred Siti! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su drugi neuspeh ove sezone u šampionatu Srbije. Poraženi su na gostovanju Čukaričkom sa 2:1 u susretu 7. kola.

Zvezda je od starta držala posed. Na isteku 10 minuta nije bilo uzbuđenja i konkretnih prilika.

Ivanović je nakon greške Spajića šutirao u spoljni deo mreže.

Uprkos inicijativi gostiju, Čukarički stiže do vođstva. Spajić je skrivio penal u 22. minutu koji je realizovao Marko Docić.

U 32. minutu je najbolju šansu za Zvezdu propustio novajlija Endiaje. Uposlio ga je Ivanić a on iz blizine bio neprecizan. Samurović je odmah u sledećem napadu zaustavio udarac reprezentativca Crne Gore.

Zvezda je napadala, ali nije mogla da stigne do gola za prvih 45. minuta. Čukarički sa prednošću odlazi na odmor.

Na početku drugog poluvremena Zvezda je uspela da izjednači. Posle novog penala na utakmici, precizan je bio rezervista Žan Filip Kraso u 48. minutu.

Pogodak Zvezdinog centarfora izazvao je negodovanje klupe domaćina. Sudija Milovanović isključio je trenera Čukaričkog Igora Matića.

Lučić je imao šansu u 54. minutu ali Smurović brani. Čuka je pre toga promašila šansu za 2:1. Uspeli su u tome ali u 75. minutu. Pogodio je Adetunji za novo vođstvo Brđana iskoristivši grešku Zvezde na sredini terena.

Posle gola, u 78. minutu prvi put je ove sezone zaigrao Aleksandar Katai. Do kraja nije bilo golova i Čukarički je ostvario veliki trijumf pred takmičenje u Evropi.

Nakon poraza Zvezda zaostaje za TSC-om 4 boda a može sutra da je prestigne i Partizan. Crveno-belima sledi u utorak gostovanje Mančester Sitiju u Ligi šampiona. Čukarički je 4. na tabeli sa 12 poena a u četvrtak gostuje Ferencvarošu u Ligi konferencija.

Čukarički – Crvena zvezda 2:1 (1:0)

Docić (p.) 23′, Adetunji 75′ – Kraso (p.) 48′

Čukarički:Samurović , Stevanović, Vranješ, Subotić, Tošić , Sisoko, Docić, Miladinović , Nikčević, Adetundži, Ivanović

Crvena zvezda: Glazer, Dragović, Spajić (od 46′ Kraso), Nedeljković (od 46′ Bukari), Kangva (od 46′ Hvang), Stamenić, Ivanić, Lučić Rodić, Olainka, Endiaje

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KK PARTIZAN: Svako fizičko ugrožavanje ekipe će dovesti do napuštanja parketa

Šampion ABA lige košarkaški klub Partizan se oglasio pre početka finalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde. Crno-beli će biti...

POVEZANE OBJAVE