Nekadašnji teniser o Nadalu: On je idol svima, ne vraća se da igra prvo kolo

Jedan od najboljih tenisera današnjice Rafal Nadal propustio je skoro čitavu tenisku sezonu pošto na terenu nije još od Australijan opena kada je u meču protiv Mekenzija Mekdonalda doživeo povredu kuka.

Sjajni teniser planira da se na teren vrati početkom iduće sezone, a nekadašnji teniser Boris Beker osvrnuo se na evenetualni povratak Nadala na teren.

– Nadal je idol svima. Milioni navijača širom sveta žele da ga vide nazad na teniskom terenu, a ne na konferenciji za novinare, gde izjavljuje da možda više neće moći ponovo da igra. Verujem da se nikada ne bi vratio ako ne vidi da ima šansu. Dakle, ne vraća se da igra prvo ili drugo kolo, već da osvaja turnire, rekao je Beker i dodao:
– Njegov krajnji cilj će uvek biti Pariz, verovatno i Olimpijske igre, koje će se igrati na šljaci Rolan Garosa. Ali za to mu je potreban legendarni meč, a to može imati samo na turnirima.

Nadalu neće biti nimalo lako da se vrati na pređašnji nivo.

 – Početak je težak. U početku će primiti udarce, onda ide februar, ako ostane zdrav, mart i april, kada je sezona na šljaci. Onda će imati svojih 10, 15 mečeva. Nikada se ne bih kladio protiv Nadala na šljaci, jasan je Beker.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pao važan potpis u Megi!

Košarkaš Mege Stefan Miljenović produžio je ugovor sa beogradskim klubom do kraja naredne sezone. - Miljenović je prošle sezone bio...

POVEZANE OBJAVE