SPEKTAKL U NAJAVI: Francuzi dobijaju veliko pojačanje za Pariz!

Košarkaška reprezentacija Francuske ovog leta bila je najveće razočaranje na Svetskom prvenstvu, pošto je kao jedan od glavnih favorita ispala već u prvoj fazi.

Nije njihov tim izgledao onako kako se očekivalo, pre svega jer je prvi pik sa Drafta Viktor Vembanjama promenio planove i, umesto da zaigra za nacionalni tim, rešio da se posveti radu na sebi kako bi što bolje započeo svoju NBA avanturu.

Ipak, druga priča će biti na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto mladi košarkaš ne ostavlja dilemu kada je reč o učešću na najvećoj smotri sporta.

Uspeh na Igrama bio bi sjajna priča, a drugog cilja osim zlatne medalje neće biti. Naravno da ću biti prisutan na OI. Gledao sam Svetsko prvenstvo i rezultat jeste bio razočaravajući. Ipak, nisam zabrinut. Ne mogu da sudim jer nisam bio deo tog tima, ali verujem da to ne znači da ne možemo da napravimo nešto veliko u Parizu sledeće godine, nije ostavio dilemu Vembanjama.

Ranije su svoje učešće na Igrama potvrdile i najveće američke zvezde, tako da je već sada jasno da će olimpijski turnir biti daleko snažniji od Svetskog prvenstva, pa se može očekivati pravi spektakl.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE