CILJ JE JASAN: Ovo je Piksijeva strategija za Mađare i Crnogorce

Fudbalerima Srbije ostalo je tri utakmice do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Pre susreta sa Bugarskom, naš tim gostuje Mađarskoj a dočekuje Crnu Goru. Orlovi su u povoljnoj poziciji da zauzmu jedno od prva dva mesta u grupi i direktno prođu na šampionat Starog kontinenta.

Još od pobede nad Litvanijom, selektor Stojković počeo je pripreme za pomenute duele. Kako navodi FSS, on će se susresti sa reprezentativcima koji igraju u Grčkoj u nedelju kada derbi igraju Panatinaikos i PAOK.

Za te timove nastupaju Filip Mladenović, Filip Đuričić, Andrija Živković a razgovaraće i sa igračem AEK-a Mijatom Gaćinovićem. Miroslavu Tanjgi, direktoru sportskog sektora poverena je uloga posmatrača na meču Rizea i Fenerbahčea za koji nastupa kapiten Dušan Tadić.

Konačan spisak igrača koji konkurišu za mečeve sa Mađarskom i Crnom Gorom biće objavljen 6. oktobra. Susret sa Mađarskom je na programu 14. a sa Crnom Gorom tri dana kasnije u isto vreme 20:45.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATAMAN POSLE PLASMANA NA F4: Iskusni trener poslao jaku poruku navijačima

Košarkaši Panatinaikosa savladali su u petom meču ekipu Makabija rezultatom 81:72 i tako su obezbedili plasman u polufinale Evrolige,...

POVEZANE OBJAVE