Vildoza o prelasku u PAO: Morao sam da dođem

Argentinski košarkaš i bivši igrač Crvene zvezde, Luka Vildoza je iz redova crveno-belih ovog leta prešao u grčki Panatinaikos.

 je otkrio šta je presudilo da obuče dres ekipe iz Atine.

-U početku nisam bio siguran. PAO nije igrao dobro u poslednjih nekoliko sezona, tako da sam ovo doživeo kao izazov. Onda sam čuo da neki igrači dolazi ovde, uključujući i trenera, i onda sam znao: To je to, moram da dođem ovde, rekao je Vildoza, a zatim se osvrnuo na najveće snage svog tima:

-Imamo puno opcija, posebno u napadu. Lesor je jedan od najboljih centara u Evroligi. Imamo Papapetrua, tu su i Huančo, Slukas, mnogo ofanzivnih faktora, ali i odbrana mora da bude naša snaga. Na pripremnim mečevima se videlo da sve to sjajno ide, i u odbrani, i u napadu.

Pre odlaska u Atinu, bio je u Crvenoj zvezdi, gde je hteo da vrati samopouzdanje.

-Imam samopouzdanje, ali moram da otkrijem kako igrati sa ovim momcima. Ovde ima toliko dobrih igrača sa kojima možete bukvalno sve na terenu. Odlično sam se osećao i na treninzima i na pripremnim utakmicama, otkrio je Vildoza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE