LŠ: Novi Beograd ubedljiv u Breši!

Vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su i drugu pobedu u Ligi šampiona. Novobeograđani su u derbiju drugog kola A grupe na gostovanju u Italiji posle velike borbe savladali Brešu sa 13:8.

Ekipa trenera Živka Gocića odlično je počela meč i povela sa 3:0, ali su domaći ubrzo uhvatili ritami i u drugoj četvrtini uspostavili ravnotežu. Breša je početkom trećeg perioda golom Stefana Gerata uspela da izjednači na 8:8, ali to je bilo sve od italijanskog predstavnika u ovom meču.

Od tog momenta Novi Beograd je zaigrao izvanredno u odbrani i u potpunosti zatvorio prilaze svom golu. Do kraja trećeg kvartala šampion Srbije je stekao minimalnu prednost, a u poslednjoj četvrtini vrlo efikasnom igrom uspeo da dođe i do ubedljivog trijumfa.

Najefikasniji u redovima Novobeograđana bio je Alvaro Granados sa četiri gola, dok su se po dva puta u listu strelaca upisali Angelos Vlahopulos i Filip Filipović.

U drugom meču A grupe, Sabadelj je je bio bolji od Steaue 11:8. U narednom kolu, koje je na programu 17. oktobra Novi Beograd dočekuje upravo španski Sabadelj.  

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Peri: Sve vreme sam mislio na Dejana Milojevića

Košarkaš Unikahe Kendrik Peri proglašen je za MVP-a turnira u Beogradu. - To što sam MVP biće naslov u novinama,...

POVEZANE OBJAVE