EL: PAO iščupao pobedu, Baskonija slavila u Berlinu!

Košarkaši Panatinaikosa došli su do prve pobede u novoj sezoni Evrolige pošto su na svom parketu pobedili Bajern 78:71.

Bio je to zanimljiv meč u kojem je domaćin vodio tokom 40 minuta, ali je Bajern stalno bio za vratom.

Činilo se da će Atinjani, za koje nije igrao Kostas Slukas, privesti bez problema meč kraju kada su poveli 11 razlike na 3 minuta pre kraja, ali je Bajern uspeo da smanji na 3 razlike 10 sekundi pre kraja. Ipak penali Grenta su obezbedili pobedu grčkoj ekipi koja ima skor 1-1, kao i Bajern.

Najefikasniji kod PAO-a je bio Matijas Lesor sa 16 poena, dok je Grent ubacio 14. Luka Vildoza je postigao 8 poena, uz 0/5 za tri poena.

Kod Bajerna Bolmaro je ubacio 19 poena.

U Berlinu, Baskonija je slavila protiv Albe 86:91. Činilo se da će ekipa iz Vitorije ubedljivije slaviiti posle 30 minuta igre, ali u poslednjoj četvrtini domaći su stigli čak i na 3 poena minusa na minut pre kraja, ali nisu imali vremena za potpuni preokret.

Najefikasniji u Baskoniji, koja sad ima skor 1-1, je bio bivši plej Partizana Kodi Miler-Mekintajer sa 17 poena, dok je Moneke ubacio 15. Vanja Marinković je za 22 minuta ubacio 9 poena.

Kod Albe, koja ima dva poraza u dva meča, najbolji je bio Šnajder sa 17 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mijailović pričao o budžetu Partizana pa pomenuo i Zvezdu

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović obratio se javnosti povodom potpisa novog ugovora trenera Željka Obradovića. Naime, Mijailović je govoriti o...

POVEZANE OBJAVE