OGROMNI PROBLEMI! Optužene zvezde u velikom strahu, dokaže li im se krivica čeka ih drakonska kazna

Zabrinjavajuće vesti stižu iz trening kampa reprezentacije Italije u Firenci gde su Azuri trenirali i pripremali se za predstojeće susrete.

Dvojica jako važnih igrača, Sandro Tonali iz Njukasl junajteda i ofanzivac Aston Vile, Nikolo Zaniolo, završili su u policiji na ispitivanju.

Dvojica igrača su u četvrtak predveče bili u policijskim prostorijama i razgovarali o golemoj optužbi i njihovoj mogućoj upletenosti u ilegalno klađenje.

Evidentno situacija nije nimalo jednostavna ni za igrače, ni za reprezentaciju, ni za njihove klubove, koje sve čeka onaj ključni deo priče – videti kako će se odvijati proces i istraga.

I Tonali i Zaniolo morali su istog trenutka napustiti trening kamp reprezentacije i neće igrati za Italiju u nadolazećim susretima. Vratili su se u svoje klubove i moraće da pričekaju da se istraga završi.

Nije to ogromna priča samo za Italiju i njihove reprezentativce, već i za englesku Premijer ligu, s obzirom na poseban značaj oba igrača za njihove klubove.

Svi nestrpljivo čekaju zvanični rasplet situacije i kako će Tonali i Zaniolo odgovoriti na optužbe. Dokaže li se krivica, preti im i do tri godine zabrane igranja fudbala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE