Mitrović izneo očekivanja pred Crnu Goru: Da je neko pred početak ponudio ovakav scenario…

Fudbalska reprezentacija Srbije dočekuje sutra od 20.45 Crnu Goru u ključnoj utakmici za plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine. Potrebna je pobeda, pošto Orlovi imaju dva boda, ali i utakmicu više od Sokolova.

STOJKOVIĆ PRED KLJUČNU UTAKMICU: U Budimpešti nije bila najvažnija utakmica, igračima niko ne sme da zameri na angažovanosti

Svoja očekivanja pred važnu utakmicu izneo je napadač naše reprezentacije Aleksandar Mitrović.

Kad god obučeš dres reprezentacije imaš obavezu da ostaviš celog sebe na terenu. Nije bitan protivnik; Crna Gora, Mađarska, Litvanija… Svaki igrač to može da vam kaže. Svi rade ceo život da budu deo tih velikih mečeva, želiš da ih igraš, ovakve utakmice rađaju heroje. Znamo da imamo obavezu, čast i privilegiju. Nadam se dobrom i pozitivnom rezultatu za nas, istakao je Mitrović.

Umor neće biti alibi.

Svi u klubovima i ligama igramo utakmice na svaka tri dana. A kada ne igramo, treniramo. Nama je lepše da igramo na tri dana, nego da treniramo svih sedam. Volimo ovakve utakmice i živimo za njih. U prethodne tri-četiri utakmice smo ih pobeđivali, nadam se da će i sutra biti takav ishod, podsetio je na bilans srpski napadač.

Prokomentarisao je svoj i učinak kolege iz srca napada Dušana Vlahovića protiv Crnogoraca, pa istakao da situacija nije loša po naš nacionalni tim.

Imao sam i sreću da postignem neke golove protiv njih, kasnije me je odmenio Duci. Spremaćemo se kao za svaku drugu utakmicu. Bili smo u ovakvim situacijama mnogo puta i privilegija je igrati ovako važnu utakmicu pred našim navijačima, na našem stadionu. Da je neko pred početak ponudio ovakav scenario, prihvatili bismo ga sigurno. Da rešavamo protiv Crne Gore i Bugarske, konstatovao je Mitrović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NESTVARNA SERIJA BAJERA TRAJE: Bili na rubu poraza, Andrih iščupao bod u derbiju!(VIDEO)

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena i dalje su na putu da završe Bundesligu bez poraza. Večeras na svom terenu odigrali 2:2...

POVEZANE OBJAVE