Barselona ponizila Lasov Bajern, Vildoza uzalud blistao u porazu Panatinaikosa nakon produžetka

Večeras je odigrano ukupno pet utakmica 4. kola Evrolige, a nažalost novi poraz zabeležila je Crvena zvezda, dok se Monako pokrenuo upravo pobedom u Beogradu nad crveno-belima i nanizao još jednu pobedu.

Anadolu Efes je slavio na domaćem terenu protiv Valensije sa 77-73 u veoma neizvesnoj i ujednačenoj utakmici.

Ni u jednom momentu nijedan od timova nije ostvario značajniju prednost, ali je domaćin vodio tokom čitave poslednje četvrtine.

Najzaslužniji za pobedu bio je Šejn Larkin sa 15 poena, 8 skokova i 6 završnih dodavanja. Rodrig Buboa je upisao 14 poena, 4 asistencije i 2 skoka, dok je Vil Klajburn imao 13 poena, 6 skokova i 2 asistencije.

U poraženom timu je Inglis zabeležio 13 poena, 3 skoka i 4 asistencije, a dvocifreni učinak imao je još i Puerto sa 10 poena.

Daleko ubedljivija bila je u svojoj Blaugrani Barselona, koja je savladala Bajern sa 98-59!

Najefikasniji u pobedi bio je Džabari Parker sa 15 poena, uz 6 skokova i 2 asistencije, dok je Jan Veseli postigao 14 poena i imao 4 uhvaćene lopte.

Ako je bitno, u poraženom sastavu je jedini dvocifreni učinak zabeležio Serž Ibaka, koji je imao 13 poena i 8 skokova.

Najzanimljivije je bilo u Atini, gde se u duelu između Panatinaikosa i Makabija igrao produžetak, ali su Zeleni, koji su se silno pojačali tokom leta, upisali još jedan poraz od 86-81.

Najefikasniji u pobedi bio je Bonzi Kolson sa 21 poenom, dodavši još 8 skokova, i Džon Dibartolomeo, kome je skok falio do dabl-dabl učinka, uz 15 ubačenih poena i 3 asistencije.

Najbolji u redovima poraženog tima bio je prošlosezonski košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza sa 15 poena, uz još 4 asistencije i 3 skoka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE