LŠ: Atletiko iskoristio brojčanu prednost i uništio Seltik, Leao radio “makazama”, Siti rutinski sa Jang Bojsom (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su još jedan poraz u Ligi šampiona, pošto su na Marakani izgubili od Lajpciga, a u istom terminu odigrano je još pet utakmica 4. kola grupne faze Lige šampiona.

Mančester Siti je u okviru iste grupe G rutinski na svom terenu savladao Jang Bojs sa 3-0.

Građani su poveli u 23. minutu sa bele tačke, kada je precizan bio Erling Haland, a na 2-0 je poviso Fil Foden u zaustavnom vremenu prvog dela, kada se gotovo poigrao sa svojim čuvarima i sam sebi kreirao pogodak.

Haland se u 52. minutu upisao i iz igre i to na veoma efektan način i tako povisio na 3-0. Nakon toga je Lauper, koji je prethodno skrivio penal, zaradio drugi žuti karton, pa je bilo jasno da je ovaj duel praktično završen.

Ipak, do kraja nije uspeo tim Pepa Gvardiole da dodatno uveća prednost.

Milan je nakon preokreta savladao Pari Sen Žermen na San Siru sa 2-1 u derbiju večeri, u sklopu grupe F.

Već u 9. minutu prednost gostima je doneo Milan Škrinjar, na svom dobro pozantom stadionu i protiv dobro poznatog rivala, pošto je dugo godina nastupao za Inter. On je glavom smestio loptu u mrežu posle uigrane akcije nakon kornera.

Ipak, samo tri minuta kasnije izjednačio je Rafael Leao na veoma efektan način. Nakon što je Donaruma, na takođe dobro poznatom stadionu, uspeo da spase svoj gol u kontri od pokušaja Žirua, na pravom mestu se našao Portugalac koji je makazicama poravnao rezultat.

Do potpunog preokreta došlo je u 50. minutu kada je Žiru pogotkom glavom posle centaršuta Tea Ernandeza doneo prednost od 2-1 Milanu.

Atletiko je na Vanda Metropolitanu maksimalno iskoristio brojčanu prednost koju je imao tokom većeg dela utakmice i slavio sa 6-0 protiv Seltika.

Prednost timu Čola Simeonea doneo je Grizman već u 6. minutu, do kog se odbila lopta na ivici šesnaesterca, kada je uspeo da se namesti na šut koji je bio veoma precizan.

Domaćima je sve lakše bilo od 23. minuta kada je Maeda kažnjen direktnim crvenim kartonom. Igrača više iskoristili su tek u zaustavnom vremenu prvog dela, kada je Morata duplirao prednost.

Drugim svojim pogotkom je u 60. minutu na 3-0 povisio Grizman, kada je šutirao polumakazicama posle odbitka. Samjuel Lino je u 66. minutu uvećao prednost na 4-0 veoma preciznim šutem.

Petardu je “bacio” Alvaro Morata koji je deset minuta kansije takođe postigao svoj drugi gol i pridružio se suparniku iz napada. Saul Nigez je prednost uvećao na 6-0 u 85. minutu, kada je prvo promašio loptu ali se ispravio.

Lacio i Fejenord su u istoj grupi odigrali veoma zanimljiv duel na Olimpiku, a domaćin je slavio minimalnim rezultatom 1-0.

Fejenord je imao terensku inicijativu tokom prvog poluvremena, ali su nebeskoplavi i pored toga stvorili više šansi, što se isplatilo u zaustavnom vremenu ovog dela kada je Imobile u kontri zaobišao golmana i doneo prednost od 1-0, koja se ispostavila i presudnom.

Porto je na Dragau slavio sa 2-0 protiv Antverpena u grupi H.

Portugalski predstavnik je poveo u 32. minutu sa penala koji je realizovao Evanilson, a čemu je prethodio faul u šesnaestercu Kerka.

Od 50. minuta je domaćin imao igrača više usled crvenog kartona koji je pokazan Ekelenkampu.

Pepe je u prvom minutu zaustavnog vremena duplirao prednost i postavio konačan rezultat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NESLAVNA UVERTIRA ZA BORUSIJU: Ramos sprečio senzaciju davljenika u Parizu!

Fudbaleri Pariz Sen Žermena neprijatno su iznenadili pred svojim navijačima. U ligaškom duelu remizirali su sa Avrom 3:3. Nadoknadili...

POVEZANE OBJAVE