TEŠKO IZVOJEVANO: Đokoviću pobeda i prvo mesto na startu Torina!

Srpski teniser Novak Đoković ostvario je prvi trijumf na Završnom mastersu sezone u Italiji. Kao nedavno u Parizu, tako je i večeras slavio posle tri seta protiv Helgera Runea. Time je i definitivno osigurao broj 1 na kraju 2023. godine.

Po setovima 7:6 (4), 6:7 (1), 6:3

Tokom prvog seta je Srbin prvi napravio brejk u petom gemu. Danac je odmah uzvratio. Oba igrača su držala servis i ušlo se u taj brejk.

Prvi igrač planete se bolje snašao i sa 7:4 ga osvojio povevši 1:0.

Tokom drugog dela igre, Rune je poveo 2:0 a Đoković odmah to anulirao. Od tada se igralo gem za gem. I ovde je odlučivao trinaesti gem. U njemu je postojao samo jedan igrač, a Danac furiozno stigao do 1:1.

Đoković po početku odlučujućeg seta pravi brejk i vodi 2:0. Danski igrač je odmah vratio oduzeti servis i vratio ga sve od nule. U petom gemu je Novak imao brejk loptu koju nije iskoristio. Drugu jeste za 4:2 i potvrđuje je za tri gema viška. To je bilo dovoljno za prvi korak ka polufinalu.

U popodnevnom terminu Janik Siner je danas u ovoj grupi pobedio Stefanosa Cicipasa.

On će sa nekim od njih dvojice igrati za dva dana, a organizatori još nisu izbacili raspored za utorak. Sutra se igraju mečevi druge grupe Alkaraz Zverev i ruski derbi Rubljov Medvedev.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE