TIKET ZA DOBITAK: Ovih pet utakmica ne smete propustiti – reprezentativna pauza nikad uzbudljivija!

Ovog vikenda čeka nas novo fudbalsko uzbuđenje, iako je u toku reprezentativna pauza. Fudbalski fanatici imaju čemu da se raduju i za šta da navijaju, naročito ako uz utakmicu vole da odigraju i sportski tiket.

Da ova reprezentativna pauza bude još zanimljivija pobrinula se kladionica Meridian, koja uz standardno najveće kvote i vrhunske bonuse donosi i novu promociju povodom EURO kvalifikacija.

O čemu se radi?

Za početak, potrebno je da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i preuzmete fantastičan bonus dobrodošlice od 4.000 DINARA i to potpuno besplatno!

Nakon toga – vreme je za tiket, a možda vam baš ovaj donese duple dobitke!

Naime, ukoliko u toku trajanja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, odnosno do 21. novembra uplatite i potrošite depozit u iznosu od 2.000 dinara i ostvarite najveći broj odigranih tiketa, stičete pravo na spektakualrne nagrade u vidu bonusa za online klađenje.

Svi događaji na tiketu moraju se odnositi na utakmice kvalifikacija za EURO, sa minimalnom pojedinačnom kvotom 1.35, pa evo nekoliko predloga:

Škotska – Norveška, kec 2.10

Belorusija – Andora, kec 1.60

Letonija – Hrvatska, dvojka 1.15

Mađarska – Crna Gora, kec 1.65

Srbija – Bugarska,  kec 1.25

*Napomena: kvote su podložne promenama.

Ujedno, ovo su utakmice koje zaista ne smete propustiti, jer vas čeka pravi fudbalski spektakl, pa zašto ne biste spojili lepo i korisno?

Meridian vam i ovog vikenda kao „na tacni“ donosi tiket koji morate da prepišete, jer je dobitak gotovo zagarantovan!

Registrujte se na meridianbet.rs, istražite novu promociju, iskoristite NAJVEĆE KVOTE i osvojite nove bonuse!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Derbi je moguć i u polufinalu: Sutra je žreb Kupa Srbije

Žreb za polufinale Kupa Srbije u fudbalu biće održan sutra od 12.00 časova u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije na...

POVEZANE OBJAVE