IZ NBG PRED BREŠU: Svesni smo važnosti meča

Vaterpolisti Novog Beograda u sredu dočekuju u 5. kolu Lige šampiona italijansku Brešu.

Domaćinima će trijumf značiti i siguran plasman u narednu fazu takmičenja. Pogotovu što su lideri grupe sa bodom više od protivnika koga će ugostiti.

Očekuje nas jako bitna utakmica. Ne osvrćemo se u prošlost, gledamo samo napred, tako da nam je svaki sledeći meč najvažniji. Prvi smo na tabeli i želeli bismo da pobedimo na domaćem terenu, učvrstimo se kao lideri u grupi i osiguramo prolaz među osam najboljih ekipa u Ligi šampiona. Svesni smo važnosti meča i u skladu sa tim se i pripremamo za Brešu. Pokušaćemo da se osvežimo i pripremimo na najbolji mogući način. a sigurno je da ćemo dati maksimum. Pokušaćemo da pružimo i više od toga kako bismo svaldali kvalitetan tim kakav ima Breša. Motivacije i želje sigurno neće manjkati, rekao je na konferenciji za novinare trener Živko Gocić.

Novinarima se obratio i prvotimac Miloš Ćuk:

Pred nama je izuzetno teška utakmica jer igramo protiv veoma jakog protivnika koji igra vrlo agresivno. Neće biti nimalo lak zadatak, ali naši rezultati u poslednje vreme nam daju neko ohrabrenje. Mislim da smo u dobrom ritmu i da bismo u ovih nekoliko poslednjih utakmica to i pokazali i trebalo bi da u finišu ovog dela sezone pružimo i najbolje. Mislim da smo u potpunosti spremni za to. Sigurno ćemo dati sve od sebe i da će iz takvog pristupa doći i pozitivan rezultat du duelu sa brešom. Verujem da smo malo vratili i samopouzdanje, i dalje sve od nas zavisi što je najvažnije. Uveren sam da će u sredu proći sve kako treba i da ćemo upisati još jednu poedu, zaključio je on.

Utakmica počinje u sredu od 10:45 na Bazenu SC “11. april”. Srpski tim je duel u gostima dobio sa 13:8.

Foto: Instagram/ VK Novi Beograd

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda pustila u prodaju karte za TSC

Fudbaleri Crveni zvezde će u četvrtak dočekati na svom terenu TSC u derbiju 33. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su obavestili...

POVEZANE OBJAVE