BAHAR PRED VOŠU: Svestan sam šta treba da promenimo, prilika da okrenemo sezonu u našu korist

Fudbaleri Crvene zvezde u 16. kolu Superlige Srbije gostuju sutra Vojvodini.

Crveno-beli su drugi na tabeli i tako dočekuju meč sa 6 poena minusa u odnosu na Partizan. Vojvodina je četvrtoplasirana sa 12 bodova manje od sutrašnjeg rivala.

Pred meč, o očekivanjima je govorio strateg Zvezde Barak Bahar:

Poznajemo Vojvodinu veoma dobro. Reč je o ekipi koja je u formi i koja je u tom naletu savladala TSC u prethodnom kolu, a mi dolazimo u Novi Sad gde teren nije u sjajnom stanju, ali moramo da se prilagodimo i pobedimo utakmicu. Ne postoji druga opcija za nas. Na pauzi sam otišao u Izrael da se vidim sa porodicom, to je bilo izuzetno važno za mene, ali sam analizirao i naše utakmice. Imam dosta zaključka, svestan sam šta treba da promenimo. Moramo da popravimo mentalni status igrača, pristup, kao i da prilagodimo taktiku. Sutra ćete imati priliku to da vidite, uprkos tome što nas čeka teška utakmica na lošem terenu, rekao je on.

Potom je izraelski stručnjak zaključio:

S jedne strane imamo teške utakmice u Superligi i Ligi šampiona, ali je pred nama šansa da preokrenemo sezonu. Čeka nas teška utakmica, kao i protiv Jang Bojsa, ali je to prilika da preokrenemo sezonu u našu korist.

Taj susret na progamu je sutra od 16 časova na stadionu “Karađorđe”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE