NOVAK POBESNEO POSLE BRITANACA: Ovo mi se nije desilo za 20 i kusur godina karijere!

Teniska reprezentacija Srbije, sutra će igrati polufinale Dejvis kupa protiv Italije.

Odlučujući poen našem timu doneo je Novak Đoković protiv Kamerona Norija.

Osim sukoba sa publikom koji je imao, neposredno pred duel sa Britancima, tim Srbije imao je doping kontrolu traživši testiranje svih igrača.

Čovek u ćošku sedi, satima me prati. Imao sam raspravu, jer evo za 20 godina i kusur karijere nije mi se desilo da mene doping kontrola, i ne samo mene, izabere. Dobio sam notifikaciju sat i po vremena pre meča. Ja imam svoju rutinu i ne treba mi distrakcija. Da mi uzima krv, da razmišljam da li ću moći da dam urin. Potpuno nelogična odluka. Kada sam pričao sa predstavnikom doping agnecije, rekli su mi da je razlog bio da će biti jako kasno i da se pruži drugoj reprezentaciji vremena da se više odmori, ali sam im onda rekao da pobednik večerašnjeg duela ne igra sutra. Uvek sam podržavao da se testiram ja ili bilo ko, ali ne pred meč. Šta će to promeniti? Biću tu, kad se završi meč testirajte me. Meni predstoji vađenje krvi. Nadam se da će promeniti odluku , rekao je prvi teniser sveta prenosi TSS.

Srbija sutra igra sa Italijanima a danas o prvom finalisti odlučuju Australija i Finska. U ovaj slučaj uključila se i srpska antidoping agencija ADAS koja je poslala zahtev WADA, svetskoj organizaciji, za razjašnjenje situacije.

Foto: TSS-Srđan Stevanović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda -TSC, poznati sastavi!

Crvena zvezda i TSC rivali su derbiju trećeg kola plej-ofa Super lige Srbije. Naime, trener Crvene zvezde Vladan Milojević izveo...

POVEZANE OBJAVE