Trociki izneo očekivanja pred meč sa Italijom

Selektor Teniske reprezentacije Srbije, Viktor Troicki ne krije zadovoljstvo povodom plasmana naše selekcije u polufinale Dejvis kupa.

On je rekao da ekipa spremna za duel sa Italijom u koji ulazi posle dana odmora.

-Sjajan je osećaj dan posle pobede. Čestitao bih igračima koji su izneli pobedu, ali i ostatku tima na sjajno obavljenom poslu. Pobeda je izvojevena posle singlova u dva teška meča, jer Britanija ima odlične igrače i igrali su dobro, rekao je Troicki, preneo je Teniski savez.

-Prvo je Miša Kecmanović odigra sjajan meč. Borio se do kraja, izdržao i pobedio. Naravno, Novak, na kraju, impresivno. To što radi za reprezentaciju je istorijski podvig. Niko nije igrao nikada sa tolikom željom i nije ostvario ovoliki broj pobeda, naveo je Troicki.

Srbija će u subotu u podne u polufinalu igrati protiv Italije.

-Radujem se što smo ponovo u polufinalu, fokusirani smo na meč sa Italijanima. Olakšavajuća okolnost je što imamo dan odmora. Momci će moći da se spreme. Italija je odličan tim, ima sjajne singl igrače, ali imamo i mi. Spremni ulazimo u meč i nadamo se najboljem, rekao je Troicki.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legenda Partizana jasna: Duljaj treba da ostane

Da li će Igor Duljaj ostati trener fudbalera Partizana, biće poznato nakon vanredne sednice Upravnog odbora kluba iz Humske. Partizan...

POVEZANE OBJAVE