NAKON VELIKIH OČEKIVANJA: Izraelski medij u Beogradu, Baharu bi mogao da presudi Partizan

Fudbaleri Crvene zvezde porazom od Jang Bojsa u Ligi šampiona neće igrati proleće u Evropi.

Sada se okreću obavezama u nacionalnom šampionatu i kupu. Na početku sezone angažovali su izraelskog stručnjaka Baraka Bahara. Od odličnog početka priprema do bolnih poraza u šampionatu, skupo plaćenih igrača, navijači su sve više počeli da kritikuju njegov rad i odluke.

Mišljenja u fudbalskoj javnosti su takođe podeljena. Novinari izraelskog portala Israelhayom, napravili su anketu tokom meča Zvezde sa Švajcarcima, na ulicama srpske prestonice šta navijači crveno-belih misle o Baraku Baharu.

Kako su opisali doživljaj jedne taksistkinje da je nezamislivo da je Zvezda šest puta uzastopno bila prvak a sada je Partizan prvi na tabeli. Postoje i mišljenja da je dobar trener ali se ne uklapa u ovdašnji mentaliter, navodi se u tekstu ovog portala.

Velika su bila očekivanja i kada ga je uprava Zvezde dovela, imajući na umu da ih je izbacio u plej-ofu Lige šampiona samo sezonu pre. Pogotovu su nakon odličnih priprema očekivanja porasla a igrači pali verovatno pod pritiskom, navodi se u pomenutom članku.

Pomenuti portal, u zaključku navodi da je presudni meč za Bahara verovatno večiti derbi 20. decembra nakon koga bi, ukoliko izgubi, mogao da pakuje kofere. Međutim, odlazak Bahara iz Zvezde ne bi bio tako lak, obzirom na jak ugovor koji ga vezuje za klub sa Marakane.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina i Zvezda remizirali u Novom Sadu, dobra partija Mimovića (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine remizirali su bez golova (0-0) u Novom Sadu, u utakmici 32. kola Superlige, odnosno...

POVEZANE OBJAVE