ZAPUTILI SE U HAMBURG: Delegacija FSS na žrebu za EURO

Fudbaleri Srbije plasirali su se na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj sledeće godine.

Prvo takmičenje još od Belgije i Holandije davne 2000. godine.

Tada su kao SFRJ prošli grupu i zaustavljeni od selekcije Oranja. Orlovi sutra očekuju žreb iz četvrtog šešira.

Rivali neće moći da nam budu u grupi Italija, Švajcarska i pobednici tri mini turnira baraža. Delegacija FSS otišla je u Hamburg gde će biti održana ceremonija žreba.

U delegaciji FS Srbije u Hamburgu, zbog privatnih obaveza, neće biti predsednika Dragana Džajića i direktora svih selekcija Nenada Bjekovića, a Savez predstavljaju potpredsednik Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović, selektor Dragan Stojković, direktor sportskog sektora Miroslav Tanjga, direktor A selekcije Stevan Stojanović, direktor medijskog sektora Nebojša Petrović, tim menadžer A tima Nemanja Filipović i portparol Milan Vuković, navodi se na sajtu FSS.

Šampionat Evrope se igra od 14. juna do 14. jula 2024. godine. I to u deset gradova: Berlinu, Minhenu, Dortmundu, Štutgartu, Gelzenkirhenu, Frankfurtu, Hamburgu, Dizeldorfu, Kelnu i Lajpcigu. Žreb je sutra od 18 časova i možete ga pratiti na programima javnog emitera RTS-a.

Foto: FSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE