Đoković: Rafa, Rodžer i ja nismo prijatelji

Najbolji teniser sveta Nobak Đoković je  dao veliki intervju za CBS u kome je govorio i o rivalstvu sa dvojicom najvećih konkurenata Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

Na društvenim mrežama pojavili su se pojedini delovi u kojima je Novak razgovarao sa poznatim novinarom Džonom Verthajmom.

Na pitanje da li želi da sa njima bude prijatelj ubuduće, kratko rekao:

-Želeo bih – da. Zaista bih voleo. ično, voleo bih. Mislim, znam da se očigledno (smeh) nismo tako dobro slagali tokom karijere van terena. A mi nismo prijatelji jer, znate, mi smo rivali i teško je kao takmičari da budemo veoma bliski i delimo i dajemo uvid u svoj život ili osećanja, znate, moglo bi biti upotrebljen protiv tebe za teniske rekorde i priliku daljih susreta na terenu, rekao je Novak.

Njih trojica su obeležili tenis u protekle dve decenije.

-Toliko godina smo delili pozornicu i mislim da je najveće poštovanje uvek tu, bar sa moje strane, prema njima. Dakle, da, nadam se da ćemo jednog dana, kada se zavese malo više spuste, moći da sednemo i porazgovaramo. Bilo bi, bilo bi neverovatno.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda -TSC, poznati sastavi!

Crvena zvezda i TSC rivali su derbiju trećeg kola plej-ofa Super lige Srbije. Naime, trener Crvene zvezde Vladan Milojević izveo...

POVEZANE OBJAVE