Đirona pobedila i Barselonu (VIDEO)

U okviru 16. kola La Lige fudbaleri Đirone savladali su Barselonu na gostovanju rezultatom 4:2.

Mrežu Barselone je otvorio Ukrajinac Artjom Dovbik u 12. minutu na asistenciju sunarodnika Viktor Cigankova. Barsa je od tog trenutka imala veliki posed lopte, a prvu veliku šansu imao je Rafinja, posle Kanselovog centaršuta, ali je golman gostiju odlično intervenisao. Isplatila se inicijativa domaćih, pa je Levandovski poravanjao rezultat u 19 minutu igre. Đirona je odolevala napadima Barse. a vratila je prednost pogotkom Migela Gutjeresa, posle odlične solo akcije u 41. minutu. Do odlaska na pauzu Levandovski je imao još jednu šansu posle Pedrijevog pasa, ali je Gazaniga je ponovo sjajno odbranio.

Rezervista Đirone Valeri je u 80. minutu igre trećim golom krunisao još jednu odličnu akciju svog tima. Malo je falilo da Đirona dođe i do četvrtog gola, Savinjo je izašao sam na Penju i pogodio ga u glavu pa je Barselona imala sreće. Nadu Barsi vratio je Ilkaj Gundogan golom u prvom minutu nadoknade, međutim, vrlo brzo je sve rešeno. U 90+5. iskusni Kristijan Stuani je stavio tačku na ovaj meč i još jednu veliku pobedu Đirone u La ligi.

Đirona je lider sa 41 bodom, Real je drugi i ima 39, a Barselona 34, koliko i Atletiko.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dudić odgovorio Milojeviću: Pokazao sam poštovanje

Trener fudbalera Radničkog 1923 Feđa Dudić je odgovorio treneru Crvene zvezde, Vladanu Milojeviću koji je reagovao na prethodnu Dudićevu...

POVEZANE OBJAVE