EVROPSKI SPEKTAKL – SVETSKI BONUS ZA KLAĐENJE: Registruj se OVDE i preuzmi 4.000 dinara za fudbal i košarku!

Liga šampiona, Liga Evrope, Liga konferencija, pa i Evroliga i Evrokup – sve to nas čeka narednih dana, što znači da je sportski spektakl zagarantovan!

Mnogo utakmica nam je na raspolaganju u naredna tri dana, nema sumnje da ćemo uživati u kvalitetnom sportskom sadržaju, ali ako želite da sve podignete na viši nivo – pravo je vreme da postanete član Meridiana!

Sportska kladionicaMeridian poznata je kao kuća najvećih bonusa, redovno časti svoje nove i već postojeće korisnike, a sada – specijalno za evropski spektakl stiže sjajan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 DINARA i to POTPUNO BESPLATNO!

Kako da dođete do 4.000 dinara? Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i verifikujete svoj nalog. Da, dobro ste pročitali – tu se vaše obaveze završavaju, jer je sve ostalo na Meridianu!

Odmah nakon registracije na vaš račun stiže 4.000 DINARA koje, između ostalog, možete iskoristiti i na sportsko klađenje, a tu vas čekaju i NAJVEĆE KVOTE, pa nema sumnje da ćete znati kako da ih potrošite, odnosno pretvorite u milione!

Registrujte se u Meridianu – budite uvek na dobitku!  

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPRAVDAO POVERENJE: Efes zadržao Mijatovića!

Košarkaši Anadolu Efesa ove sezone zaustavljeni su u plej-inu Evrolige. Poraženi su protiv Virtusa koji je kasnije ispao od Baskonje. Ekipu...

POVEZANE OBJAVE