PORAZ ZA KRAJ: Genk rutinirao Čuku sa igračem manje (VIDEO)

Fudbaleri Čukaričkog, sa svih šest poraza završili su takmičenje u grupnoj fazi Lige konferencija. Oni su večeras izgubili na gostovanju Genku sa 2:0.

Belgijski fudbaleri imali su najbolju šansu na isteku 10. minuta igre. Nikola Stanković je skrivio penal ali ga je Pejnstil promašio a Filipović mu odbranio.

Drugu šansu su iskoristili. Poveli su u 22. minutu preko Hejnena. Saigrač mu je ostavio loptu, a on postigao evrogol. Pre toga je u 19-om Fadera pogodio prečku.

U kasnijoj fazi prvog dela igre, domaćini ostaju sa igračem manje. Nakon gledanja VAR snimka, direktan crveni karton dobio je Galarza u 36. minutu susreta.

Brđani to do poluvremena nisu uspeli da materijalizuju. Genk je imao posed lopte u prvih 45 minuta i 3:2 u šutevima ka golu.

Igrač manje nije sprečio Genk da u nastavku duplira prednost. Pejnstil je u 57. minutu postigao gol, koji je kasnije priznat nakon još jednog gledanja VAR snimka.

Od tada se rezultat nije menjao. Brđani su ostali zakucani za dno tabele sa gol razlikom -14. Ferencvaroš je remijem sa Fiorentinom (1:1) obezbedio plasman u nokaut fazu.

Genk-Čukarički 2:0 (1:0)

Hejnen 22′, Pejnstil 57′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LEBRON POSLE PREKIDA CRNE SERIJE: Ako sada izgubimo, završavamo!

Košarkaši LA Lejkersa ove godine su uspeli da izbegnu "metlu" u plej-of duelu sa Denverom. Prošle noći slavili su sa...

POVEZANE OBJAVE