Obradović nakon pobede govorio o stanju Jaramaza, Kaminskog i Smailagića

Košarkaši Partizana savladali su Budućnost u derbiju 12. kola regionalne ABA lige.

Svoje utiske nakon utakmice izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

Prvu četvrtinu smo odigrali veoma loše u napadu, tražili smo rešenja u prvom kontaktu sa loptom, bez želje da odigramo strpljevije i to je rezultiralo slab napad, na sreću sve se promenilo u drugoj čevtrtini, igralo se strpljivije i tu se meč pratkično prelomio. Zadovoljan sam što sam ponovo koristio sve igrače, veoma je važno da svi učestvuju u igri zbog. Čestitam igračima, na borbenosti, želji i dobroj igri, rekao je Obradović.

Trener crno-belih se osvrnuo i na zdravstveni bilten, pre svega na Ognjena Jaramaza koji je bio u petorci i postigao 5 poena.

Ognjen je imao veliku želju, putovao je u Kanasu i želeo je da igra. Urađeni su snimci i ustanovljeno je da povreda nije velika, trenirao je. Zapravo nije to trening, nego malo bolja šetnja. Kasno smo stigli iz Kaunasa, ali grupa igrača koja nije igrala u Litvaniji je odradila jedan normalniji trening i među tim igračima je bio i Ognjen, takođe i Frenk Kaminski, otkrio je Obradović.

Kaminski možda ipak bude sa timom u Španiji, gde se naredne nedelje igra duplo kolo Evrolige.

Fali mu trening, videćemo. Možda postoji mogućnost da putuje sa nama u Španiju gde igramo mečeve Evrolige sa Valensijom, a potom i Real Madridom. Posle toga odmah idemo u Zadar, tako da nas nema u Beogradu sedam dana, objasnio je situaciju trener Partizana.

Smailagić je igrao samo u prvoj četvrtini.

Alen Smailagić je imao problem sa nogom. Večeras je hteo pomogne ekipe, pomogao je tih prvih 10 minuta. Potom je bila preporuka medicinskog tima da se to prekine i povuče igrač sa terena. Hvala i njemu što je hteo da pomogne, izjavio je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE