Pobuna protiv Terzića u Borusiji!

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda ni u šestom uzastopnom meču nisu uspeli da ostvare pobedu, a za sve krive trenera Edina Terzića.

Naime, kako prenosi Bild, veća grupa igrača “milionera”, predvođena iskusnim Markom Rojsom, izgubila je poverenje u trenera Edina Terzića, a nekoliko njih je već izrazilo javno nezadovoljstvo taktikom koju forsira trener.

Predsednik Hans Joakim Vacke besno napustio ložu posle 1:1 sa Majncom, što može da bude znak i da je i on izgubio strpljenje sa Terzićem.

Edin je letos skinuo kapitensku traku sa ruke Marka Rojsa i dao je Emreu Džanu i to je bio prvi signal disharmonije u ekipi. Smanjivanje minutaže je bio logičan sled, ali čini se da će se to obiti o glavu pre svega Terziću.

Rojs je ikona kluba i jedan od miljenika navijača, tako da će uprava kluba u predstojećoj zimskoj pauzi, morati da razmotri poziciju Terzića, posebno ako je igračko nezadovoljstvo dostiglo maksimum.

Takođe, Terzić protiv Majnca nije na teren poslao Rojsa, što je još jedan signal da ne toleriše njegovo ponašanje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE