Partizanu stigle milionske ponude za napadača!

Pun pogodak je za Partizan u letnjem prelaznom roku bilo nagažovanje Brazilca Mateuša Saldanje, koji je polusezonu završio kao prvi strelac Superlige sa 14 pogodaka, a učinak je začinio golom u Večitom derbiju na zatvaranju jesenjeg dela sezone.

Crno-beli bi već u predstojećem prelaznom roku mogli ozbiljno da profitiraju na njemu pošto su, kako navodi Telegraf, dva kluba već iznela svoje ponude. U pitanju su švedski Malme i turski Bešiktaš.

Malme nudi 3.500.000 fiksnog obeštećenja, uz 1.500.000 kroz bonuse, koji bi se odnosili na lični i timski učinak. Takođe bi crno-beli dobili i 20% od naredne prodaje igrača.

Ukoliko bi Saldanja promenio samo klub, ali ne i klupske boje i završio u Turskoj, lider na tabeli Superlige bi mogao da inkasirao 4.500.000 evra uz dodatne bonuse, koji se ne navode.

Ipak, iz Partizana su već poručili da o prodaji ovog igrača ne žele da pregovaraju za manje od 10.000.000 evra, pa ostaje da se vidi da li će biti pronađen kompromis.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nadomak odbrani titule: Siti se vratio na prvo mesto! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester Sitija savladali su u gostima Totenhem sa 2-0 i tako se vratili na prvo mesto Premijer lige. Tako...

POVEZANE OBJAVE