SERIJA A: Jović pogodio u remiju Milana, Simić ponovo dobio šansu (VIDEO)

Fudbaleri Milana napravili su veliki kiks u 17. kolu Serije A, pošto su remizirali u Salernu protiv poslednjeplasirane Salernitane (2-2), u utakmici punoj preokreta.

Na kraju su Rosoneri gotovo pola sata strahovali i od poraza, ali je bod u 90. minutu doneo srpski fudbaler Luka Jović, koji je konačno došao do forme nakon gotovo godinu i po dana od prelaska u Italiju.

On je reagovao lucidno nakon što mu je kolega iz špica Olivije Žiru spustio loptu glavom usled centaršuta sa desne strane, pa je loptu zahvatio i pre nego što je dotakla podlogu.

Prethodno je Fikajo Tomori doneo prednost Milanu u 17. minutu, koju gosti ipak nisu sačuvali do poluvremena, jer je saradnja preiskusnih Kandreeve i strelca Facija u 42. minutu donela izjednačenje.

Kandreeva se potom u 63. minutu i sam upisao u listu strelaca i doneo potpuni preokret, ali je zatim od 70. minuta na scenu stupio Jović, što se na kraju ispaltilo.

Od početka drugog poluvremena na terenu se našao i drugi srpski fudbaler Jan-Karlo Simić, koji je zamenio Kjera i tako zaigrao i na drugoj uzastopnoj utakmici. Podsetimo, 18-godišnjak je na debiju u prethodnom kolu postigao i debitantski gol.

Slavio je i bivši Jovićev tim Fiorentina, minimalnim rezultatom u gostima protiv Monce.

Odlučujući gol postigao je Lukas Beltran već u 7. minutu utakmice. Čitav duel na terenu je proveo i srpski reprezentativni štoper Nikola Milenković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE