ČESTA SU TEMA U NAŠEM FUDBALU: Preko 30 sudija ima FIFA licencu za 2024. godinu!

Superliga Srbije u fudbalu ide na zimsku pauzu koja će trajati do februara.

Partizan je pobedom nad Crvenom zvezdom overio lidersku poziciju po odlasku na odmor.

Često su se tokom sezone vodile borbe oko delegiranja sudija za mečeve, a ekipe često žalile na sporne odluke izdavajući saopštenja.

Portal Sportklub donosi informaciju da će 36 srpskih arbitara naredne godine imati FIFA znak, tj. moći da sude međunarodne duele. Kako su naveli, najviše u istoriji.

Od dama to će biti Milica Milovanović, Jelena Cvetković, Jelena Međedović i Marina Živković u VAR sobi. Na listi su od arbitara sada i Lazar Lukić kao i Momčilo Marković, Aleksandar Živković i Milan Mitić. Izabrani su i sudije za futsal.

Šestoro srpskih arbitara biće FIFA sudije i 10 pomoćnika po predlogu Sudijske komisije FSS, navodi Sportklub. Na A listi su Srđan Jovanović, Nenad Minaković koji je sudio nedavni derbi, Novak Simović, Miloš Milanović, Pavle Ilić i Danilo Nikolić. Na B spisku su Uroš Stojković, Milan Mihajlović, Nikola Đorović, Miloš Simović, Bojan Banović, Milan Šutulović, Slobodan Pavlović, Nikola Borović, Atila Harmat i Milan Pašajlić uz pet dama: roš Stojković, Milan Mihajlović, Nikola Đorović, Miloš Simović, Bojan Banović, Milan Šutulović, Slobodan Pavlović, Nikola Borović, Atila Harmat i Milan Pašajlić, piše Sportklub uz pet dama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda pustila u prodaju karte za TSC

Fudbaleri Crveni zvezde će u četvrtak dočekati na svom terenu TSC u derbiju 33. kola Superlige Srbije. Crveno-beli su obavestili...

POVEZANE OBJAVE