Ronaldu stiže saigrač iz Reala!

Kristijano Ronaldo je zimus, pomalo i iznuđeno – jer ga nije želeo nijedan evropski klub – postao član Al Nasra iz Saudijske Arabije, ali i najplaćeniji fudbaler sveta. Tako je pokrenuta prava lavina, koja je nastvljena tokom leta kada su mnogi od najboljih svetskih fudbalera rešili da se pokore novcu i daju mu prednost u odnosu na vrhunski fudbal.

Upravo bi najnovija zvezda u Saudijskoj Arabiji mogao da bude fudbaler Reala Luka Modrić, najbolji igrač sveta 2018. godine, koji će se pridružiti Ronaldu.

Ovu informaciju preneo je španski sajt specijalizovan za transfere fudbalera “Todofichajes”, koji je istakao da je Kristijano Ronaldo imao presudnu ulogu, i da je u svakodnevnom kontaktu sa bivšim saigračem iz Reala. Zbog toga je odabrao Arabiju, umesto Intera iz Majamija, i pridružio se Portugalcu, a ne Lionelu Mesiju

Nagađa se da bi Hrvat mogao da zarađuje 30.000.000 evra na godišnjem nivou, ali dres Al Nasra neće obući već u zimskom prelaznom roku, iako se govorilo i o takvoj mogućnosti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE