Vildoza emotivan pred Zvezdu: Nedostaju mi momci

Košarkaš Panatinaikosa, Luka Vildoza će prvi put igrati protiv svog bivšeg kluba Crvene zvezde. On je izneo očekivanja pred ovaj susret, a kako kaže nedostaje mu ekipa.

– Čudno je igrati protiv njih. Biće lepo videti ih opet. Zaista mi nedostaju ti momci. Prošla godina je bila neverovatna. Pored svih rezultata koje smo postigli u ligi, u Evroligi, ostvario sam prijateljstva i zaista je lepo videti ih ponovo, rekao je Vildoza za Meridian sport, pa nastavio:

– -Znam da dolaze večeras. Biće čudno. Videću ih pre utakmice. Idemo u hotel i nećemo moći da se vidimo večeras. Biće veoma lepo videti ih ponovo.

Uoči dolaska u Arenu – Zvezda je ozvaničila povratak Nikole Topića u roster.

– -Trenirao sam sa njim kada sam bio tamo. Mislim da je zaista dobar igrač, zaista fin momak. Veoma je skroman, to je glavna stvar. Zaista je lepo videti mladog momka sa toliko talenata i kako igra na terenu sa tim karakterom. Izuzetno je videti kako igra u takvoj ranoj mladosti. Biće lepo ponovo se sučiti sa njim.

Argentinac je apostrofirao najveće opasnosti crveno-belog tima

– Moramo odigrati dobru odbranu protiv Teodosića i Nedovića. Oni su trenutno ključni za tim. Moramo kontrolisati Bolomboja, Tobija i ostale. Dobro se pokazuju u ABA ligi i to mogu pokazati u Evroligi. Moramo biti svesni tog tima i igrati našu igru, zaključio Vildoza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE