KAKO JE TOPIĆ GOVORIO: San je postao stvarnost, vidim sebe u Crvenoj zvezdi (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet večeras od 20 časova zatvarju 2023. godinu mečom protiv Igokee u ABA ligi.

Crveno-beli su lideri u regionalnom takmičenju, dok slabije partije pružaju u Evroligi.

Klub je nedavno pojačao i Nikola Topić koji se vratio iz Mege. U ranijem intervjuu za klupsku televiziju on se dotakao trenutka kada je postao prvotimac.

Radio sam cele dve sezone unazad da bi se to desilo, sada je san postao stvarnost. Nadam se da ću opravdati Zvezdino poverenje i da će sve da bude kako treba, rekao je on.

Istakao je trening i posvećenost koji mogu poslužiti kao putokaz mladim igračima na početku karijere. Prethodno je trenirao fudbal a potom is am odlučio da pređe na košarku. Kao što je posle dodao, postalo je deo tradicije govoreći o ocu Milenku koji je nastupao za Zvezdu.

Uvek mu daje savete kako da se pripremi za utakmice, pomenuo je Topić. Kada je intervju snimljen u ekipi je bio Stefan Marković koga je Topić istakao kao igrača koji ga razume jer je prolazio slične stvari kao on.

Vidim sebe u Crvenoj zvezdi. Trofej sa Zvezdom, da ja budem zaslužan za to. Očekujem od sebe da dam sto posto i više. Na svakoj utakmici. Na svakoj izgubljenoj lopti, ničijoj lopti da dam svoj maksimum, zaključio je Topić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Teško mu pao poraz: Majk Džejms u suzama (VIDEO)

Jednom od najboljih košarkaša Evrope, Majku Džejmsu teško je pao poraz od Fenerbahčea u četvrtfinalnoj seriji Evrolige. Majk je postigao...

POVEZANE OBJAVE