PREŽIVELI DRAMU: Petrović na golu i kasno paljenje Lutona, Čelsi slavi Palmera! (VIDEO)

Fudbaleri Čelsija pobedili su Luton na gostovanju 3:2 u 20. kolu Premijer lige. Činilo se da će biti lako, ali se domaćini nisu predavali.

Već u prvih 15 minuta su Plavci bili dominantniji. Od četiri šuta došli su do vođstva u 12. minutu pogotkom Kola Palmera.

Na novi gol se čekalo do 37. minuta. Palmer ovog puta asistira Maduekeu za 2:0. To je bio skor nakon prvih 45. minuta. Luton nijednom nije šutnuo u okvir gola a pet puta van.

Palmer je postigao drugi gol na meču u 69. minutu kada mu je asistirao Nikolas Džekson. Gol Lutona za 1:3 poništen je Elajdži Adebaju. Luton je ipak uspeo da smanji. Pogodio je bivši igrač Plavaca Ros Barkli u 80. minutu.

Domaćini su uspeli da smanje na 3:2 u finišu. U 86. minutu je Adebajo i zaista postigao pogodak nakon onog poništenog. U 6 minuta nadoknade, nije bilo promene skora.

Čelsi je sada sa trijumfom na 10. mestu i 8 poena manje od Totenhema koji je peti i na poziciji što vodi u Evropu. Luton je prvi tim ispod crte sa bodom manje od Evertona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Spektakl u Njemačkoj se bliži – sa Meridianom do EURA!

Istorijsko ljeto se bliži! Kulminacija istog biće Olimpijske igre u Parizu, a prije Igara očekuje nas Evropsko prvenstvo u...

POVEZANE OBJAVE