Đoković se oglasio nakon poraza: Otkrio da li mu je ugrožen AO

Srpski teniser Novak Đoković je poražen u Pertu od Aleksa de Minora. On je sa 6:4, 6:4 doživeo prvi poraz u Australiji posle 43 pobede u prethodnih šest godina.

Međutim, od poraza je teniska javnost više zabrinuta za stanje njegovog zgloba deset dana pre početka Australijan opena.

– Mislim da će sve biti u redu, da budem iskren. Znate, imalo je ogroman uticaj na moju igru, pogotovo na forhendu i na servisu. Opet, ne želim da provedem previše vremena pričajući o tome i da oduzmem bilo šta od zasluga De Minoru za pobedu. Bio je veoma čvrst, kao i uvek. Čestitam njemu i Australijancima. Moramo da nastavimo dalje, a moje misli su već u Melburnu, rekao je Đoković.

Đoković u Melburnu brani titulu, prošle godine je deseti put osvojio AO.

– Sve je do deo pripreme za Australijan open, nadam se da ću tamo igrati najbolje. Opet, nikada nije lepo izgubiti meč, ali znate neću dugo misliti o tome”, kaže najbolji teniser sveta. Optimista je pre odlaska u Melburn. “Imam mnogo vremena, kad kažem mnogo, mislim da je to dovoljno vremena da se dovedem u dobro stanje za Australijan open, i to je ono što je najvažnije u ovoj situaciji”, dodao je Novak. Plan je da što više odmara. “Pokušaću da se oporavim što pre, da učinim da sa zglobom i tim što me je mučilo bude sve u redu. Slediću dnevnu rutinu oporavka i treninga i raditi na formi za Australijan open, zaključio je Novak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SENZACIJA: Brozović se vraća u evropski fudbal i to u velikana koji se želi vratiti na stare staze slave?!

Marcelo Brozović bi nakon samo jedne sezone u Saudijskoj Arabiji mogao vratiti na Stari kontinent i to u klub...

POVEZANE OBJAVE