Giedraitis pred Partizan: Detalji će presuditi

U okviru 19. kola, košarkaši Crvene zvezde će u Areni dočekati Partizan. Pred ovaj susret, očekivanja je istakao i Rokas Giedraitis.

Pred našim navijačima očekivanja su uvek da pobedimo. Znaju kako da te napumpaju dobrom energijom, tako da je lakše igrati kada ste pred svojom publikom. Nadam se da ćemo to moći da nagradimo. Moramo da igramo najbolje što umemo, držimo se zajedno, kao protiv Fenerbahčea, verujemo jedni u drugi sve će biti dobro, jasan je Giedraitis.

Imala je Zvezda veoma težak zadatak u Turskoj, ali je zbila redove i bez jednog od najboljih igrača ove sezone, Luke Mitrovića, pružila jednu od najboljih partija.

Igrali smo više jedni za druge. Dodavali smo loptu, verovali jedni drugima. Gubili smo 11 razlike, ali smo ostali u meču, što je na gostovanju posebno teško. Ako nastavimo ovako, biće sve kako treba.

Gubila je ekipa Janisa Sferopulosa 11 razlike u trećoj četvrtini susreta sa Fenerom, ali je uspela da istopi deficit. Daleko od toga da joj je prvi put ove sezone da stigne rivala posle velikog zaostatka. Samo, ovoga puta je imala snage i da privede meč kraju u svoju korist, što često nije bio slučaj.

Tokom sezone smo naporno radili i možda je došao pravi trenutak da pobeđujemo i nema sumnje da možemo da nastavimo. Naravno, na svakom meču se trudite da trijumfujete.

Šta je Zvezdi potrebno da bi izašla na kraj sa večitim rivalom? Šta bi moglo da napravi razliku u derbiju?

Energija na prvom mestu. Pa onda i samopouzdanje, a ovakve mečeve uglavnom odlučuju detalji. Tako da, te tri stvari će biti ključne..ž

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

STAMENIĆ POSLE PEHARA: Čeka nas sjajna proslava, da pobedimo sve utakmice do kraja sezone

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su 35. titulu prvaka Srbije. Crveno-beli su savladali TSC, a Partizan je poražen od Vojvodine nakon...

POVEZANE OBJAVE