FUDBALSKA VIKEND FEŠTA: Preuzmi 4.000 dinara i odgraj tiket za dobitak!

I ovog vikenda čeka nas pravi fudbalski spektakl. Na program su top lige, kao i Afrički kup nacija, što znači da je zabava zagarantovana.

I zato – petak je savršen za najavu, ali i mala iznenađenja. Osim što vam donosimo najzanimljivije mečeve, pripremili smo i bonus za online klađenje, a to znači da je vreme za dobitni tiket!

Ukoliko još uvek nemate otvoren nalog na sajtu kladionice Meridian – registrujte se odmah ovde ili putem mobilne aplikacije. Registracija je toliko jednostavna, neophodno je samo da unesete svoje podatke i nalog će biti kreiran za svega nekoliko minuta. Nakon toga, sačekaće vas najlepša dobrodošlica u vidu najvećeg bonusa, bez uslova za depozit – 4.000 dinara spremno je odmah za korišćenje!

REGISTRUJ SE – PREUZMI 4.000 DINARA!

A, onda… Vreme je za tiket!

U nastavku vam donosimo TOP KVOTE za vikend pred nama:

Barnli – Luton, kec 2.05

Darmštad – Borusija Dortmund, dvojka 1.55

Borusija Menhegladbah – Štutgart, dvojka 1.95

Kamerun – Gvineja, kec 2.15

Ali, to naravno nije sve. U nastavku vam donosimo i TOP 3 meča koja ne smete propustiti:

ĐENOVA – TORINO, DVOJKA 2.70

Subota, 15:00

Borba u Seriji A je više nego zanimljiva, a situacija na sredini tabele nam govori da ćemo i ovog vikenda gledati nekoliko interesantnih mečeva. U subotu se sastaju Đenova, koja je na 13. poziciji i Torino, koji trenutno zauzima osmo mesto, ali mora se priznati da su oba tima u vrlo promenljivoj formi. Kada se radi o međusobnim duelima, i tu smo videli “svašta”, ali ne i mnogo golova. U poslednjih pet utakmica Torino je slavio tri puta, jednu pobedu upisala je Đenova, a videli smo i jedan remi.

Bukmejkeri veruju da je Torino i ovog puta favorit, pa donose kvotu 2.75 na njihovu pobedu, dok je kvota na trijumf domaćina 2.90.

MANČESTER JUNAJTED – TOTENHEM, KEC 2.20

Nedelja, 17:30

Odavno Mančester junajted nije “onaj” Junajted, koji je u doba Aleksa Fergusona bio strah i trepet ne samo u Engleskoj, već i u evropskim takmičenjima. Pokušavaju “crveni đavoli” da se održe na površini, ali ako pogledamo i ovu sezonu – deluje da tonu sve dublje i dublje. Trenutno su na osmoj poziciji, što čelnike na Old Trafordu svakako ne može zadovoljiti, ali bodovi svakako neće pasti sa neba. U potrazi za novim, Junajted ove nedelje na svom stadionu dočekuje Totenhem, koji se nalazi na petom mestu na tabeli Premijer lige. Ipak Mančester važi za blagog favorita, a da li će taj epitet i opravdati – ostaje da vidimo.

Kvota na pobedu domaćina je 2.20, dok je kvota na trijumf Totenhema 3.00.

MILAN – ROMA, KEC 2.20

Nedelja, 20:45

Vraćamo se u Italiju, jer nas u nedelju čeka jedan poseban meč. Na San Siru snage će odmeriti Milan i Roma, što znači da nas čeka pravi fudbalski spektakl. Istina je da Inter i Juventus vode glavnu bitku za titulu u Seriji A, Milan već kaska, ali svakako se neće predati. Naročito pošto im sada u goste dolazi ekipa sa osme pozicije na tabeli, te će svakako dati se od sebe da dođu do nova tri boda.

Kvota na pobedu Milana je 2.20, dok je kvota na pobedu Rome 3.55.

Kompletnu ponudu za online klađenje pogledajte OVDE, odigrajte tiket i uživajte u novom fudbalskom spektaklu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MUČIO SE SA POVREDAMA: Kurtoa konačno na terenu!

Nakon remija sa Bajernom u polufinalu Lige šampiona, fudbaleri Real Madrida okreću se obavezama u prvenstvu. Sutra dočekuju ekipu Kadiza....

POVEZANE OBJAVE