Obradović izneo utiske nakon velikog preokreta i posebno izdvojio jednog igrača

Košarkaši Partizana savladali su u Beogradskoj Areni Makabi nakon velikog preokreta u 21. kolu Evrolige.

Svoje utiske je nakon pobede izneo trener Partizana Željko Obradović.

Osećam se mnogo bolje nego posle utakmice sa Fenerbahčeom. U Istanbulu smo imali ogromnu prednost koju smo ispustili, sada smo imali ogroman minus koji smo nadoknadili. Hvala navijačima, bili su nam veliki vetar u leđa. Šta se desilo u drugom poluvremenu? Igrali smo jako u odbrani i pametno u napadu, rekao je trener crno-belih, pa izdvojio jednog igrača:

Ognjen Jaramaz je bio sjajan. Sa njim na parketu smo imali plus 30, ali je ovo timska pobeda, u kojoj su svi dali doprinos. Pored Ognjena, odličan je bio Pi Džej, Ledej. Prvo poluvreme, da smo se trudili ne bi izgledali toliko loše, a sumnjam da je Makabi mogao bolje, rekao je Obradović.

On je odbranu naveo kao ključ preokerta.

Uspeli smo da umirimo igrače Makabija, nije bilo lakih poena i otvorenih pozicija. Iz dobre odbrane smo crpeli energiju za igru u napadu, a podrška navijača je definitivno bila od velikog značaja. Idemo dalje, svaka utakmica je finale na putu ka cilju, izjavio je trener Partizana.

U narednom kolu crno-bele očekuje gostovanje Panatinaikosu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE