Zvezda angažovala golmana koji je bio na probi u Partizanu!

Veliku buru među navijačima Crvene zvezde izazvala je pozicija golmana u poslednje vreme.

Barak Bahar je po dolasku kapitenu Milanu Borjanu saopštio da ne računa na njega i angažovao svog zemljaka Omrija Glazera.

Bahar je već napustio klub, ali je izraelski čuvar mreže i dalje tu. Postavlja se pitanje šta će se dalje dešavati i da li će, nakon povratka trenera Vladana Milojevića, za njm uskoro ponovo nazad i Milan Borjan, koji je na pozajmici.

I to nisu jedine turbulencije. Nikola Vasiljević je i zvanično napustio stadion “Rajko Mitić”, nakon brojnih pozajmica, i potpisao za niški Radnički.

Umesto njega stiže mladi crnogorski golman Balša Popović, koji je prvi deo sezone branio u Prvoj ligi Srbije za OFK Beograd.

Prethodno je takođe bio član Grblja, Arsenala iz Tivta i Kolubare, a branio je za reprezentaciju u svim mlađim reprezentativnim kategorijama svoje zemlje.

Zanimljivo da je Popović pre dve i po godine bio na probi u večitom rivalu Partizanu, kada je ostavio solidan utisak braneći za Partizan i Teleoptik. Ipak, nije ubedio tadašnji stručni štab crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Drugo zlato za Srbiju na Evropskom prvenstvu u boksu!

Nakon ekstratalentovane Sare Ćirković, stiglo je i drugo zlato za Srbiju na Evropskom prvenstvu u boksu, koje se održava...

POVEZANE OBJAVE