Kirjos nema dilemu o tome ko je najveći svih vremena, posle detaljnog obrazloženja nemoguće je osporiti tvrdnju

Nećemo ove godine gledati Nika Kirjosa na domaćem terenu Australijan opena, sa kog ima osvojenu titulu u dublu sa sunarodnikom Tanasisom Kokinakisom.

Ipak, on se posvetio medijskim aktivnostima, odnsono komentarisanju mečeva i autorskim tekstovima.

U jednom od njih, pod naslovom “Kako sam prestao da brinem i počeo da volim Novaka, najboljeg svih vremena”, nedvosmisleno je srpskog tenisera Novaka Đokovića, desetostrukog šampiona u Melburnu, proglasio najvećim teniserom svih vremena.

Diskusije više nema. Novak Đoković je broj 1. Najveći svih vremena (The GOAT). Spusti ruke dole, nema pitanja, napisao je Australijanac, pa detaljno obrazložio:

Novak ima bolji međusobni bilans i protiv Rodžera Federera i protiv Rafaela Nadala. Ima i sve grend slem rekorde i zaradio je najviše novca od zarada na turnirima, da tu tvrdnju i dokaže. Reći ću i nešto u šta nisam verovao pre nekoliko godina: Novak je najbolji igrač koji je ikada držao teniski reket u rukama. Ako biste me pitali s kim bih od njih trojice na vrhuncu njihove igračke moći želeo da odigram jedan set za ceo život, to bi bio Novak. Jednostavno, diskusija o tome ko je GOAT više ne postoji, jasan je bio Kirjos, kog je Novak savladao u finalu Vimbldona 2022. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE