KECMANOVIĆ MOŽE REŠITI POBEDNIKA: Jović se “sukobio” sa Batlerom zbog tenisa

Srpski reprezentativac Nikola Jović konačno je dobio šansu ove sezone u Majamiju, nakon blistavih partija na Svetskom prvenstvu, i uveliko je koristi.

Međutim, u ovo doba godine je najaktuelniji tenis i dešavanja na Australijan openu, čiji je Novak Đoković desetostruki šampion.

DA LI SE SEĆATE NOVAKOVIH DUBL NASTUPA NA AO: Desetostruki šampion igrao dva puta, u paru sa velikim rivalom poražen od sunarodnika

Ovim povodom došlo je i do “sukoba” Jovića sa NBA superstrom i saigračem Džimijem Batlerom, a povod je bio njegov intervju Mundo Deportivu, u koji se umešao srpski košarkaš kada je čuo šta je tema.

Batler se obratio svom saigraču i rekao mu da Đoković neće osvojiti, na šta je Jović odgovorio: “Zna se ko je najbolji ikada”. Nakon toga se “rasplamsala” rasprava, pa su morali da je razmrse opkladom.

Sviđa ti se jer je Srbin. U koliko želiš da se kladiš?, predložio je rešenje Batler, na šta je Jović u šali rekao: “Koliko hoćeš. U dva dolara“. Ipak, Batler je želeo da opklada bude “ozbiljnija”, ali i isplatu u dinarima ukoliko bude u pravu.

Ne, daćeš mi 1.000 dolara u srpskom novcu, ako pobedi Alkaras, rekao mu je iskusniji saigrač.

Podsetimo, Karlos Alkaraz je prošlogodišnji turnir u Melburnu propustio zbog povrede, a sutra ga očekuje okršaj osmine finala protiv Novakovog i Nikolinog sunarodnika Miomira Kecmanovića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Duljaj: Nisu to sitne greške, to su velike greške

U okviru 32. kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana su na svom terenu izgubili od TSC-a rezultatom 2:1. Nakon poraza svoje...

POVEZANE OBJAVE