NOVE PROMENE NA GOLU ZVEZDE? Glazera žele gradski rivali!

Letos je Barah Bahar izazvao pravu buru kada je saopštio Milanu Borjanu da ne računa na njega, a klub mu uslišio želju i kao zamenu angažovao njegovog zemljaka Omrija Glazera.

Bahar je već bivši, a na njegovo mesto se sada vratio Vladan Milojević, čija era u Zvezdi se preklapa sa Borjanovom i koji su zajedno postigli najveće uspehe kluba u ovom veku, pa i duže.

Međutim, Borjan je na pozajmici, a sve je ukazivalo da Glazer ostaje i pored odlaska zemljaka sa mesta šefa struke. Ipak, za njega postoji interesovanje iz La lige.

Kako navodi španski “As”, za usluge izraelskog čuvara mreže zainteresovani su gradski rivali Sevilja i Betis.

U Sevilji su u potrazi za stalnim rešenjem, iako se na golu ustalio bivši srpski reprezentativac Marko Dmitrović, takođe nekada član Crvene zvezde.

Sa druge strane je Betisu potrebna zamena za prekaljenog Klaudija Brava, kome u junu ističe ugovor.

Podsetimo, na polovini sezone je već došlo do izvesnih promena kad je reč o golmanima u redovima aktuelnog šampiona naše zemlje. Nikola Vasiljević ne prešao u niški Radnički, dok je iz OFK Beograda stigao Balša Popović.

U konkurenciji za mesto na golu su za sada i njegov daleko iskusniji prezimenjak Zoran Popović, kao i 16-godišnji Vuk Draškić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VOJVODINA – ZVEZDA, SASTAVI: Milojević sa dve mlade uzdanice od starta

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju danas od 17.30 Vojvodini u 32. kolu, odnosno 2. kolu plejof faze Superlige. Zvezda je...

POVEZANE OBJAVE