Golman napušta Zvezdu zbog – Partizana?!

Došlo je do mnogo promena na golu Crvene zvezde od kraja prethodne sezone. Klub je napustio Milan Borjan, a sada već bivši trener Barak Bahar doveo je svog zemljaka Omrija Glazera.

Već se govori o potencijalnim ponudama za Izraelca koji se odlično pokazao tokom jesenjeg dela sezone, ali to nisu jedine promene. Nikola Vasiljević je prešao u niški Radnički, a zamenio ga je Balša Popović.

Međutim, pitanje je da li će i dočekati debi. On je stigao iz OFK Beograda, u kom je stajao na golu tima koji je ubedljivi lider Prve lige Srbije.

Pre dve i po godine Popović je pokušao da dođe i do ugovora sa večitim rivalom Partizanom, ali nije uspeo u toj nameri. Ipak, izgleda da su mu crno-beli bliži srcu, pošto je do navijača aktuelnog šampiona stigao snimak na kom peva Partizanovu navijačku pesmu.

Ovo će najverovatnije biti, prema nekim navodima, i razlog za kraj saradnje pre nego što je i počela.

Dokaz za to je i činjenica da Popović nije debitovao u prve dve pripremne utakmice protiv Akritasa i Zalaegeršega, kada su na golu stajali njegov prezimenjak Zoran, Omri Glazer i 16-godišnji Vuk Draškić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Otkazan sastanak upravnog odbora Partizana

Sednica Upravnog odbora FK Partizan, koja je trebalo da bude održana danas, otkazana je u poslednjem trenutku. Kako javlja Kurir,...

POVEZANE OBJAVE