Đoković nakon pobede: Evo šta je izjavio srpski teniser

Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je Tejlora Frica 3:1, po setovima 7:6, 4:6, 6:2, 6:3 u četvrtfinalu Australijan opena.

Novak je posle sat ipo igre pobedio Tejlora Frica, 7:6 (3), 4:6, 6:2, 6:3 i po 11. put se plasirao u polufinale prvog grend slema sezone. Nakon meča svoje utiske izneo je sjajni teniser.

-Taj prvi gem je bio jedan od najtežih koje sam igrao. Ekstremno je bilo vruće, najtoplije ove godine. Izašao je sa jasnim planom, pritiskao me sa osnovne linije, igrao veoma agresivno. Terao me da je da mnogo trčim. Stalno sam zaostajao. Imao sam mnogo problema u prva dva seta, ali u trećem setu sam dobro starovao. Sunce je zašlo, pala je temperatura, bilo je lakše da igramo, rekao je Đoković i dodao:

-Ne znam, noge sam mu svakako uzeo, mada je i on moje. Bilo je mnogo trčanja, moja konverzija brejk lopti nije bila dovoljno dobra. Posebno mnogo lopti za brejk bilo je u drugom setu. Par dobrih drugih servisa sam imao, ali je nalazio sjajne bekhend vinere. Uspeo sam da pronađem svoju igru i dobijem meč.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid našao zamenu za Hezonju!?

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja gotovo sigurno napušta Real Madrid, a mediji ga sele u Panatinaikos, čiji je član bio...

POVEZANE OBJAVE