Sergej želi da se vrati iz Saudijske Arabije, a Vanja bi mogao u suprotnom smeru

Sergej Milinković-Savić letos se pridružio trendu jurenja za novcem i potpisao za Al Hilal u transferu vrednom 40.000.000 evra, iako mu je u Laciju ugovor trajao još samo godinu dana.

Segej će pitom za godinu dana zaraditi najmanje 20.000.000 evra, dok bi uz bonuse plata mogla da naraste za još 10.000.000.

On je svakako opravdao očekivanja na istoku, ali se sada govori o želji da se vrati nazad, što je navodno napomenuo svojim bivši saigračima iz Lacija, koji su igrali Superkup svoje zemlje u Saudijskoj Arabiji.

Italijasnki list “Tutosport” sada piše o mogućnosti da na leto put Saudijske Arabije krene i njegov brat Vanja, čuvar mreže srpske reprezentacije.

Prema ovim navodima, transfer će biti moguć tek tada, jer Vanja do kraja sezone želi da brani u Evropi kako bi bio na oku selektoru Draganu Stojkoviću pred Evropsko prvenstvo.

Ne navodi se u kom klubu bi mogao da završi, ali se pominje da bi Torino mogao da dobije najmanje 20.000.000 evra na ime obeštećenja, dok bi godišnja plata visokog čuvara mreže bila bar 10.000.000 evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legenda Partizana jasna: Duljaj treba da ostane

Da li će Igor Duljaj ostati trener fudbalera Partizana, biće poznato nakon vanredne sednice Upravnog odbora kluba iz Humske. Partizan...

POVEZANE OBJAVE