Zvezda potpisala ugovore sa dvojicom napadača istog imena

Crvena zvezda danas je potpisala profesionalne ugovore sa dvojicom mladih napadača istog imena koji su rođeni 2008. godine – Aleksom Damjanovićem i Aleksom Petrovićem.

Ugovor su potpisali u prisustvu direktora omladinske škole Nikole Jelića.

Veliki dan za našu akademiju, jer su dva talentovana dečaka koji su najbolji strelci kadeta, odnosno mlađih kadeta potpisali profesionalni ugovor. Čestitam roditeljima, a za dečake će ovo biti podstrek da rade još više. Damjanović je ponikao u Zvezdi, dugo je već tu i jedan je od najtalentovanijih u školi, dok smo Petrovića doveli iz Apolona, koji je naš regionalni centar. Pratili smo ga nekoliko godina, kao i njegovog starijeg brata Andreja, i obojicu smo uspeli da dovedemo. Ovo su igrači koji u perspektivi mogu da pokažu potencijal u prvom timu i nastave stopama Joveljića, Lazetića i Mijatovića. Talenat nije sporan, ali je pred njima dug put i još mnogo rada, rekao je Jelić o dvojici napadača.

Damjanović je najbolji strelac starijih kadeta sa 9 golova, iako je najmlađi u timu.

Presrećan sam zbog ugovora. Zaista mi je ovo motivacija da radim više, te da na proleće budem još bolji i efikasniji. Volim da postižem golove, to mi je primarni zadatak, ali je cilj da osvojimo titulu u Kadetskoj ligi Srbije, izjavio je Damjanović.

Petrović je stigao u klub pre šest meseci i već stigao da upiše 18 golova za mlađe kadete.

Utisci su prelepi, jer čitavog života maštam o Crvenoj zvezdi. Biće mi ovo podstrek za dalji rad. Nadam se da je ispred mene još bolje i efikasnije proleće, ali se slažem da je ključ u tome da kao tim postignemo rezultat i osvojimo prvenstvo mlađih kadeta, rekao je Petrović prilikom promocije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SENZACIJA: Brozović se vraća u evropski fudbal i to u velikana koji se želi vratiti na stare staze slave?!

Marcelo Brozović bi nakon samo jedne sezone u Saudijskoj Arabiji mogao vratiti na Stari kontinent i to u klub...

POVEZANE OBJAVE