LA LIGA I BUNDESLIGA: Bajer vratio Bajern u igru, petarda Viljareala Barseloni! (VIDEO)

Od 18:30 večeras su se igrala dva interesanta susreta španskog i nemačkog prvenstva.

Bajer je remizirao sa Borusijom Menhengladbah bez golova.

Lider šampionata iz Leverkuzena i popularni Menš igrali su 0:0 u prvom delu. Tim Ćavija Alonsa nije krunisao inicijativu.

Šutirali su 12 puta i 6 u okvir gola uz posed lopte na svojoj strani. Ni u drugom delu nije bio viđen bolji fudbal. Leverkuzen je imao u tom delu 15:0 u šutevima ka golu, ali lopta nije htela u mrežu.

Sa pobedom Bajerna danas, istopila se prednost Levera koji sada ima 2 poena više od rivala u borbi za titulu.

Barselona se nije provukla protiv Viljareala. Nakon brojnih preokreta i stizanja 0:2 izgubili su 5:3 na svom terenu.

Bolje poluvreme na Kamp Nou stadionu odigrao je gost. Žutoj podmornici je poništen gol Morena u 22. minutu zbog faula.

Potom se ispravio u 41. minutu za vođstvo na poluvremenu. Viljareal je duplirao prednost. Ahomač postiže gol za 2:0 u 54. minutu za šok na Nou Kampu.

Katalonci su postigli gol za 1:2. Nadu u preokret dao je Gundogan u 61. minutu. Katalonci stižu do 2:2 preko Pedrija osam minuta kasnije nakon gola nemačkog internacionalca. Furiozni period su nastavili i stigli do 3:2 i potpunog preokreta, dva minuta nakon izjednačujućeg gola.

Strelac je Arauho. Viljareal je na šest minuta do kraja izjednačio. Dvostruki asistent Zerlot uposlio je Gonsala Gedeša u 84. minutu. Potpuni šok viđen je u nadoknadi. Zerlot je posle dve asistencije pogodio za pobedu Žute podmornice i dodatno udaljavanje od zone ispadanja. Odlično veče Viljareala upotpunio je Hose Luis Morales za konačnih 5:3.

Barsa sada zaostaje za vodećim dvojcem Realom i Đironom, osam, odnosno 10 bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Ludnica u Pioniru, Makabi došao do vođstva

Neverovatan treći meč plej-of serije odigrali su Makabi i Panatinaikos u Beogradu. Na kraju "Ponos Izraela" je slavio 85:83...

POVEZANE OBJAVE