OVO JE VEĆ PRAVI CIRKUS: Benzema ide na pozajmicu, ali uz velika ograničenja pri izboru kluba

Ne prestaje saga u vezi sa nastavkom karijere Karima Benzeme. Francuski napadač je ni na nebu ni na zemlji otkako se nije na vreme pojavio na prozivci i proveo praznike kod kuće.

Novi trener Marselo Galjardo ga je odstranio iz ekipe i nije odveo na pripreme, pa je jasno da je njegova budućnost u ovom klubu gotovo nemoguća. Ipak, to ne znači da neće ostati u Saudijskoj Arabiji.

Bilo je najava o tome da je blizu Mančester Junajteda, a pominajali su se i Čelsi i Inter kao opcije.

Ipak , ako se Al Itihad pita – Benzema može samo na pozajmicu u drugi tim iz iste lige! Veoma netipično, pošto klubovi obično izbegavaju pozajmice kojima bi pomagali direktne rivale. Ipak, ne ako se ima u vidu podatak da je dugogodišnji napadač madridskog Reala zapravo potpisao ugovor sa tamošnjim Ministarstvom.

Klub smatra da bi u suprotnom odlazak Benzeme imao negativan uticaj na razvoj tamošnjeg fudbala. Ipak, sam igrač se verovatno ne bi složio sa svojim klubom, kao što se uostalom ni do sada nije slagao u mnogo čemu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Spektakl u Njemačkoj se bliži – sa Meridianom do EURA!

Istorijsko ljeto se bliži! Kulminacija istog biće Olimpijske igre u Parizu, a prije Igara očekuje nas Evropsko prvenstvo u...

POVEZANE OBJAVE