Milojević nakon pobede govorio o pomaku u igri Endiajeu, Bukariju i Glazeru

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su lučansku Mladost sa 2-0 u pripremnoj utakmici na Kipru.

Trener Milojević bio je zadovoljan pomakom u igri.

Ne znam da li je bila najbolja igra, ali ono što me raduje jeste to da uvek pravimo mali pomak unapred, i to je ono što nam sigurno treba. Kroz treninge hvatamo neke zahteve koje imam i raduje me, kao trenera, da imamo malo samo pomaka. Daleko je to još uvek od onoga što hoćemo, ali je sam pristup igri nešto što me jako raduje, rezimirao je trener Zvezde u izjavi nakon utakmice za TV “Arenasport”.

Potom je govorio o Šerifu Endiajeu, skupocenom pojačanju, koji se nije dokazao tokom jeseni, ali je danas postigao gol.

Ja imam poverenje u sve igrače. Ja sam trener, imam ove igrače i moj je posao da izvučem 100% od svih. Radimo u svim fazama, i što se tiče trenažnog procesa i razgovora. Sigurno da svako od njih ima svoj kvalitet i samo je poenta da od njih probamo da izvučemo 100%. To možemo samo kroz razgovor, priču, ubacivanja samopouzdanja i poverenja u njih, a oni treba da izađu na teren i daju sve od sebe, rekao je Milojević, koji je obrazložio i izostanke Osmana Bukarija i Omrija Glazera.

Bukari se vratio i nema nikakvih povreda. On polako mora da se aklimatizuje i usvoji naše zahteve i shvati šta se očekuje od njega. Nismo želeli da rizikujemo. Glazer ima malu povredu tetive , tako da ništa nismo želeli da riuzikujemo, otkrio je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE