Real Madrid ponovo poražen, i to ubedljivo! (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala najuspešniji su tim u Evropi ove sezone, pošto zauzimaju liderske pozicije i u Evroligi i u španskoj ACB ligi.

Međutim, za kratko vreme doživeli su treći poraz. Nakon uzastopnih izgubljenih utakmica od Mursije i Monaka, danas su poraženi na gostovanju Gran Kanariji, u duelu šampiona Evrolige i Evrokupa. I to na kakav način – rezultat na kraju bio je 100-77.

Neverovatno zvuči da je domaćin već u prvoj deonici stekao 15 poena prednosti, a Kraljevski klub do kraja utakmice nije uspeo da spusti zaostatak. U jednom momentu u poslednjem periodu bilo je i +30 za Gran Kanariju.

Najefikasniji u pobedi bio je Itan Hep sa 17 poena, a upisao je i 6 skokova i jednu asistenciju. Ej Džej Sloter postigao je poen manje, a Šurna je sakupio 15.

U poraženom timu je 17 poena zabeležio Džanan Musa, Serhio Rodrigez je imao 13 i 3 asistencije, Vensan Poarije bio je na skok do dabl-dabla sa 11 poena, a Rudi Fernandez je postigao poen manje.

Real i dalje zauzima prvu poziciju na tabeli sa 17 pobeda i tri poraza, ispred Unikahe koja ima poraz više i Barselona sa učinkom 13/6. Iza njih odmah sledi upravo Gran Kanarija sa 13 pobeda i 7 poraza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović nakon potpisivanja ugovora: Diže nas ljubav prema Partizanu!

Danas je Željko Obradović potpisao novi ugovor sa Partizanom, na dve godine. Ovim povodom je organizovana konferencija za medije,...

POVEZANE OBJAVE